Rozā karote

Roseate Spoonbill zinātniskā klasifikācija

Karaliste
Animalia
Patvērums
Chordata
Klase
Putni
Pasūtījums
Ciconiiformes
Ģimene
Threskiornithidae
Ģints
Ahaha
Zinātniskais nosaukums
Ajaja ajaja

Rožainu karotiņzaru saglabāšanas statuss:

Vismazāk rūpes

Roseate Spoonbill atrašanās vieta:

Centrālamerika
Ziemeļamerika
Dienvidamerika

Roseate karotiņu bilžu izklaides fakts:

Vienīgā karotiņzeme rietumu puslodē!

Rozāšu karotes bilžu fakti

Medījums
Minnows, garneles, kukaiņi
Vārds Jauns
Cālis
Grupas uzvedība
  • Saime
Jautrs fakts
Vienīgā karotiņzeme rietumu puslodē!
Paredzamais iedzīvotāju skaits
Ilgtspējīgs
Lielākais drauds
Ūdens piesārņojums
Visizcilākā iezīme
Garš, lāpstiņas formas rēķins
Spārnu platums
110 cm - 130 cm (43 collas - 51 collas)
Inkubācijas periods
3 nedēļas
Vecums mazuļiem
1 mēnesis
Dzīvotne
Seklie mitrāji un mangrovju purvi
Plēsoņa
Aligatori, koijoti, cilvēki
Diēta
Visēdājs
Dzīvesveids
  • Diennakts
Parastais nosaukums
Rozā karote
Sugu skaits
1
Atrašanās vieta
Persijas līča piekraste, Centrālā un Dienvidamerika
Vidējais sajūga izmērs
3
Sauklis
Vienīgā karotiņzeme rietumu puslodē!
Grupa
Putns

Roseate karotiņzaru fizikālās īpašības

Krāsa
  • Tīkls
  • Melns
  • Balta
  • Rozā
Ādas tips
Spalvas
Mūžs
10 - 15 gadi
Svars
1,2 kg - 1,8 kg (2,6 mārciņas - 4 mārciņas)
Augstums
60 cm - 80 cm (23,6 collas - 31,4 collas)
Dzimumgatavības vecums
3 - 4 gadi

Interesanti Raksti