Ziemeļamerikas melnais lācis

Ziemeļamerikas melnā lāča zinātniskā klasifikācija

Karaliste
Animalia
Patvērums
Chordata
Klase
Mammalia
Pasūtījums
Carnivora
Ģimene
Ursidae
Ģints
Ursus
Zinātniskais nosaukums
Amerikas lācis

Ziemeļamerikas melnā lāča saglabāšanas statuss:

Vismazāk rūpes

Ziemeļamerikas melnais lācis Atrašanās vieta:

Ziemeļamerika

Ziemeļamerikas melnā lāča izklaides fakts:

Īsi nagi padara viņus par labiem koku kāpējiem!

Ziemeļamerikas melnā lāča fakti

Medījums
Augļi, rieksti, grauzēji
Jaunā vārds
Cub
Grupas uzvedība
  • Vientuļnieks
Jautrs fakts
Īsi nagi padara viņus par labiem koku kāpējiem!
Paredzamais iedzīvotāju skaits
800 000
Lielākais drauds
Vietējās medības un biotopu zaudēšana
Visizcilākā iezīme
Bieza kažokāda un garš, smails purns
Citi vārdi)
Amerikas melnais lācis
Grūtniecības periods
220 dienas
Dzīvotne
Mežs un meži
Plēsoņa
Grizli lācis, lapsa, plēsīgie putni
Diēta
Visēdājs
Vidējais metiena lielums
3
Dzīvesveids
  • Nakts
Parastais nosaukums
Melnais lācis
Sugu skaits
16
Atrašanās vieta
Ziemeļamerika
Sauklis
Īsi nagi padara viņus par labiem koku kāpējiem!
Grupa
Zīdītājs

Ziemeļamerikas melnā lāča fiziskās īpašības

Krāsa
  • Melns
  • Tātad
  • Tumši brūns
Ādas tips
Kažokādas
Maksimālais ātrums
30 jūdzes stundā
Mūžs
15 - 30 gadi
Svars
100kg - 270kg (220lbs - 594lbs)
Augstums
1,3 m - 1,8 m (4,25 pēdas - 6 pēdas)
Dzimumgatavības vecums
4 - 6 gadi
Zīdīšanas vecums
6 - 8 mēneši

Interesanti Raksti